SANKON HEYETİ ETİYOPYA BÜYÜKELÇİSİ MAHMUD İLE GÖRÜŞTÜ

SANKON HEYETİ ETİYOPYA BÜYÜKELÇİSİ MAHMUD İLE GÖRÜŞTÜ
Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkan Vekili Özkan Atalay, beraberindeki heyetle Etiyopya’nın Ankara Büyükelçisi Adem Mohammed Mahmud’u ziyaret etti. Atalay, "Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu olarak, Türkiye ile Etiyopya Devleti arasında ekonomik ve ticari ilişkilerimize katkı sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalara, iş forumu konferanslarına, ekonomik iş birliği toplantılarına büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz. SANKON kuruluşu olarak, Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiliği ile ol

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkan Vekili Özkan Atalay, beraberindeki heyetle Etiyopya’nın Ankara Büyükelçisi Adem Mohammed Mahmud’u ziyaret etti. Atalay, "Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu olarak, Türkiye ile Etiyopya Devleti arasında ekonomik ve ticari ilişkilerimize katkı sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalara, iş forumu konferanslarına, ekonomik iş birliği toplantılarına büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz. SANKON kuruluşu olarak, Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiliği ile olan güçlü iş birliğimiz bundan sonraki süreçte de güçlenerek devam edecektir" dedi.

Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçisi Adem Mohammed Mahmud, SANKON heyetini kabulünde yaptığı konuşmada, Etiyopya Ankara Büyükelçiliği ile SANKON kuruluşu arasındaki güçlü iş birliğinden mutlu olduklarını belirterek, "SANKON kuruluşu ile yapmış olduğumuz çalışmalarda iki ülke ekonomisine katkı sağladık. İki ülke arasında güçlü ilişkilere sahibiz. İnanıyorum ki, SANKON ile iş birliğimiz ticari ilişkilerimizi daha da güçlendirecektir" diye konuştu.

Atalay da "Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu olarak, Türkiye ile Etiyopya Devleti arasında ekonomik ve ticari ilişkilerimize katkı sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalara, iş forumu konferanslarına, ekonomik iş birliği toplantılarına büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz. SANKON kuruluşu olarak, Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiliği ile olan güçlü iş birliğimiz bundan sonraki süreçte de güçlenerek devam edecektir" dedi.

Toplantıda, Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı ve SANKON Genel Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

ANKA Haber Ajansı