Oscar ödüllü şarkıya eşlik eden Tesla'lar Elon Musk'un beğenisini topladı

Oscar ödüllü şarkıya eşlik eden Tesla'lar Elon Musk'un beğenisini topladı
Naatu Naatu ateşi, Tesla otomobillerinin RRR şarkısının ritimleriyle yaptığı ışık gösterisinin bir videoda yakalanmasının ardından yeniden alevlendi. Elon Musk da buna bayıldı.

Tesla otomobillerinin Oscar ödüllü RRR şarkısı Naatu Naatu'nun ritimleriyle ışık gösterisi yaptığını gösteren bir video Tesla CEO'su Elon Musk'ın da dikkatini çekti. Pazartesi günü, RRR'nin resmi Twitter hesabı tarafından paylaşılan bir videoya tepki gösterdi. Kısa klipte ABD'nin New Jersey eyaletindeki bir otoparkta yüzlerce Tesla arabası Naatu Naatu'nun ritimleri eşliğinde ışık gösterisi yaparken görülüyordu. Klibe tepki gösteren Elon Musk iki kalp emojisi bıraktı.

Tesla arabaları Jr NTR ve Ram Charan'ın Naatu Naatu şarkısında bir ışık gösterisi yaptı.
RRR'nin resmi Twitter hesabı da Elon'un tweetine yanıt verdi ve "Elon Musk'a sevgilerimizi ilettik (kalp emojisi)" dedi.

Bu ayın başlarında Naatu Naatu, Los Angeles'ta düzenlenen 95. Akademi Ödülleri'nde En İyi Orijinal Şarkı dalında Oscar kazandı. Ödül, kabul konuşması sırasında The Carpenters'ın Top Of The World şarkısının bir versiyonunu seslendiren söz yazarı Chandrabose ve müzik bestecisi MM Keeravaani'ye verildi.

Naatu Naatu, Lady Gaga'nın Top Gun filminden Hold My Hand şarkısını yenerek Oscar'ı kazandı: Maverick, Rihanna'nın Black Panther'den Lift Me Up: Wakanda Forever, Everything Everywhere All At Once'dan This Is A Life ve Tell It Like A Woman'dan Applause. Bu, bir Hint filminin Oscar'da kazandığı ikinci ödül oldu: The Elephant Whisperers, birkaç dakika önce En İyi Kısa Belgesel ödülünü kazanmıştı. Hindistan yapımı All That Breathes de geçtiğimiz günlerde En İyi Belgesel Film dalında Oscar'a aday gösterilmişti.

Naatu Naatu'nun Oscar'daki tarihi zaferinin ardından pek çok ünlü RRR ekibini tebrik etti. Rajinikanth ve Chiranjeevi'den, her ikisi de RRR'de yer alan Alia Bhatt ve Ajay Devgn'e kadar. AR Rahman ve Hrithik Roshan'a kadar pek çok ünlü de RRR yapımcılarına ve ekibine iyi dileklerini iletti.