MERCEDES-BENZ OTOMOTİV'DE ÜST DÜZEY ATAMALAR

MERCEDES-BENZ OTOMOTİV'DE ÜST DÜZEY ATAMALAR
Mercedes-Benz Otomotiv, “şirketin rekabet gücünü artırma ve müşteri deneyimine odaklanan dönüşüm hareketi kapsamında gerçekleştirdiği organizasyonel değişiklikleri” duyurdu. Bu kapsamda, Otomobil Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü olarak görev yapan Emre Kurt, yeni strateji doğrultusunda oluşturulan O2O (Online to Offline) ve E-Commerce Grup Müdürü görevini üstlenecek. Operasyon Ağı Geliştirme Grup Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli ise, yeni yapıda Otomobil Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü olarak

Mercedes-Benz Otomotiv, “şirketin rekabet gücünü artırma ve müşteri deneyimine odaklanan dönüşüm hareketi kapsamında gerçekleştirdiği organizasyonel değişiklikleri” duyurdu. Bu kapsamda, Otomobil Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü olarak görev yapan Emre Kurt, yeni strateji doğrultusunda oluşturulan O2O (Online to Offline) ve E-Commerce Grup Müdürü görevini üstlenecek. Operasyon Ağı Geliştirme Grup Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli ise, yeni yapıda Otomobil Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü olarak görev yapacak.

EMRE KURT KİMDİR?

Kariyerine 2006 yılında Mercedes-Benz Türk PEP programının parçası olarak İnsan Kaynakları departmanında başlayan Emre Kurt, 2007 yılında hayata geçirilen CRM projesi CRiS’in Proje Yöneticiliğini yaptı. 2008-2012 yılları arasında Pazarlama departmanı bünyesinde Müşteri İletişim Merkezi Koordinatörü, Pazarlama İletişimi Koordinatörü ve Dijital Pazarlama Müdürü görevlerini üstlenen Kurt, 2012’de CRM Birim Yöneticisi oldu. Bu tarihten itibaren şirket bünyesinde giderek daha kıdemli roller üstlenen Emre Kurt, 2017’de Müşteri Deneyimi Yönetimi ve Dijitalleşme Birim Yöneticisi, 2018’de Pazarlama Grup Müdürü ve daha sonra Mercedes-Benz Otomotiv’de Otomobil Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü olarak görev yaptı.

EZGİ YILDIZ KEFELİ KİMDİR?

Otomobil Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü görevine atanan Ezgi Yıldız Kefeli, kariyerine 2006 yılında Daimler AG / Evobus GmbH Stuttgart'ta Ürün Planlama ve Pazarlama alanında başladı. Mercedes-Benz Asya Pasifik Çin bünyesinde Stratejik İş Geliştirme Proje Yönetimi sorumluluğunun ardından 2008 yılında Mercedes-Benz Türk'e katılarak Uluslararası Satın Alma Hizmetleri Proje Yöneticisi olarak görev yaptı. 2012 yılında Kurumsal İletişim Birim Müdürü olarak iletişim departmanının dönüşümüne liderlik eden Ezgi Yıldız Kefeli, 2015’te CEO Asistanlığı görevine getirildi. 2017’de Kurumsal İletişim Grup Müdürü olan Yıldız, 2020 yılından itibaren Mercedes-Benz Otomotiv bünyesinde Operasyon Ağı Geliştirme Grup Müdürü olarak görev yapıyordu. Bu süre zarfında, son 1,5 yıllık dönem içerisinde Değişim Yönetimi ile birlikte Yeni Satış Modeli projesinin liderliğini yürüttü.

ADVERTORİAL YAYIN

ANKA Haber Ajansı