İSTAÇ, 9-11 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA İZMİR'DE DÜZENLENECEK WENERGY FUARI'NA KATILACAK

İSTAÇ, 9-11 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA İZMİR'DE DÜZENLENECEK WENERGY FUARI'NA KATILACAK
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden, İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İSTAÇ AŞ), 9-11 Mayıs 2023 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen "Wenergy Temiz Enerji Fuarı"na katılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden, İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İSTAÇ AŞ), 9-11 Mayıs’ta İzmir'de düzenlenen ‘Wenergy Temiz Enerji Fuarı’na katılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde uluslararası katılımla düzenlenecek Wenergy- Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı 9-11 Mayıs 2023 tarihleri arasında Fuar İzmir'de kapılarını açacak.

İBB iştiraklerinden İSTAÇ da Wenergy- Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı'na katılacağını duyurdu. İSTAÇ AŞ'den yapılan açıklamada, "Atık yönetimi, çevre ve enerji alanlarında öncü bir kuruluş olarak gelecek nesillere yaşanabilir şehirler bırakma vizyonumuzu aktarmak amacıyla 9-11 Mayıs 2023 tarihleri arasında Wenergy – Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’nda yerimizi alıyoruz. Geleceğimiz için sürdürülebilir çözümlerimizi anlatacağımız bu etkinlikte yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

ANKA Haber Ajansı