ULUSLARARASI LATMOS MARATONU KOŞULDU

ULUSLARARASI LATMOS MARATONU KOŞULDU
Muğla Büyükşehir Belediyesi, '4’üncü Uluslararası Latmos Ultra Maratonu' etkinlikleri kapsamında Türkiye ve 6 farklıülkeden sporcuyu tarihi Latmos’ta ağırladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, "4’üncü Uluslararası Latmos Ultra Maratonu" etkinlikleri kapsamında Türkiye ve 6 farklıülkeden sporcuyu tarihi Latmos’ta ağırladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yöre ve spor turizminin geliştirilmesi, aynı zamanda bölge ekonomisine katkı olması amacıyla Milas’ın Kapıkırı mahallesinde "4’üncü Uluslararası Latmos Maratonu" düzenlendi.

Türkiye’nin yüzde yüz keçi parkuru olarak bilinen ve bu yıl “Harikalar Diyarı’nda koş” sloganıyla gerçekleştirilen yarışlara, Türkiye ve 6 farklıülkeden 420 sporcu katıldı. 10-17-26-45 kilometrelik 4 kategoride yarışan sporcular, Latmos’u koşarak keşfettiler.

BAŞKAN GÜRÜN: “SEVGİMİZİÇOĞALTACAK, UMUTLA YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 4’üncü Uluslararası Latmos Ultra Maratonu startında yaptığı konuşmada, farklı coğrafyalardan gelen sporcuların Muğla’nın güzelliklerini bu maratonla keşfettiklerini, birlik beraberlikle sevgiyi, umudu çoğalttıklarını söyledi.

Başkan Gürün, “Muğla gibi eşsiz bir coğrafyada bu güzel etkinliğin yapılması bizlere de keyif veriyor. Bu yıl 6 ülkeden, ülkemizin 29 ilinden sporseverleri Muğla’mızda ağırlıyoruz. Toplam 420 sporcu Muğla’mızı sporla keşfedecek. Bu sıkıntılı dönemde ihtiyacımız olan birlik, beraberlik ve dayanışmaya çok önemli katkı yapıyorsunuz. Cumhuriyetimizin 2.yüzyılında sevgimizi çoğaltacak, umutla yarınlara birlikte yürüyeceğiz” dedi.

ANKA Haber Ajansı