Turgutlu'da Cuma Pazarı Faaliyete Geçiyor

Turgutlu'da Cuma Pazarı Faaliyete Geçiyor
Turgutlu Belediye BaşkanıÇetin Akın, CHP Genel BaşkanıÖzgür Özel’in katılımıyla açılışı yapılan Cuma Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Turgutlu Belediye BaşkanıÇetin Akın, CHP Genel BaşkanıÖzgür Özel’in katılımıyla açılışı yapılan Cuma Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Turgutlu Belediye BaşkanıÇetin Akın, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma ve daire müdürleri ile birlikte; geçtiğimiz cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel BaşkanıÖzgür Özel’ın katılımıyla açılışı yapılan Cuma Pazarı’nda incelemelerde bulundu. 55 milyon 996 bin TL bedelle Turgutlu’ya kazandırılan Cuma Pazarıönümüzdeki günlerde faaliyete geçirilecek.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, program dahilinde kentin farklı noktalarında eş zamanlıçalışmalarına devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Cumhuriyet Mahallesi Gönül Sokakta yol kaldırma işlemlerinin ardından parke taşı döşemesi için hazırlık çalışmalarına başladı. Ekipler ayrıca Piyaleoğlu Caddesi ile birlikte Altınel, Şelale, Kocatepe, Adalet, Bayındır, Ofis ve Darçın Sokakta parke tamirat; Urganlı Mahallesi İbrahim Çölova Meydanı ile Urganlı Yeniköy arasında parke döşeme çalışmalarını tamamladı.

Turgutlu Belediyesi, çiftçilerin ve üreticilerin en büyük sorunlarından birisi olan ilaç makinelerine su dolum işlemlerini kolaylıkla yapabildikleri su dolum istasyonunu Saribey Mahallesine kazandırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada zemin düzenleme ve bordür döşeme işlemi devam ediyor.

Turgutlu Belediye BaşkanıÇetin Akın, “Açılışını Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte yaptığımız ve önümüzdeki hafta faaliyete geçireceğimiz Cuma Pazarında İlçe Başkanımız Hasan Ayma ve daire müdürlerimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Turgutlu’muz ve bölge halkı modern bir pazar yerine kavuştu, halkımıza en iyi hizmeti sunmak için mesaimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bununla birlikte Turgutlu’muzda tespit ettiğimiz noktalara yeni su dolum istasyonları kazandırıyoruz. Bu istasyonlarımızla çiftçilerimiz ve üreticilerimizin yaşadıklarıönemli bir sorunu ortadan kaldırdık. Planladığımız mahallelerimizde de en kısa süre içerisinde yeni su dolum istasyonlarının kurulumunu tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

ANKA Haber Ajansı