TUNÇ SOYER, OSMANİYE'DE DEPREMZEDELERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

TUNÇ SOYER, OSMANİYE'DE DEPREMZEDELERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Osmaniye'de depremzedelerle iftarda bir araya geldi. Soyer, "Büyük felaket sonrasında emin olabilirsiniz ki sizin yaşadıklarınızı, hissettiklerinizi biz de kalbimizde hissettik. Emin olabilirsiniz ki burada kalbimiz sizin gibi. Şimdi şunu söylemek isterim ki Osmaniye ile İzmir'in kardeşlik ilişkisi sadece yaraların sarılmasına dair birkaç hafta, birkaç ay sürecek bir ilişki olarak görmüyoruz" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Osmaniye'de depremzedelerle iftarda bir araya geldi. Soyer, "Büyük felaket sonrasında emin olabilirsiniz ki sizin yaşadıklarınızı, hissettiklerinizi biz de kalbimizde hissettik. Emin olabilirsiniz ki burada kalbimiz sizin gibi. Şimdi şunu söylemek isterim ki Osmaniye ile İzmir'in kardeşlik ilişkisi sadece dair birkaç hafta, birkaç ay sürecek bir ilişki olarak görmüyoruz" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Osmaniye'de depremzedelerle iftar yaptı. 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ilk gününden itibaren Osmaniye'de olan Tunç Soyer, Ramazan ayında da Osmaniye'de olacaklarını belirtti. İftar sonrası Osmaniyeli depremzedelere seslenen Başkan Soyer, şunları söyledi:

"YAŞADIKLARINIZI KALBİMİZDE HİSSETTİK"

Tunç Soyer şunları söyledi:

"Büyük felaket sonrasında emin olabilirsiniz ki sizin yaşadıklarınızı, hissettiklerinizi biz de kalbimizde hissettik. Emin olabilirsiniz ki burada kalbimiz sizin gibi. Şimdi şunu söylemek isterim ki Osmaniye ile İzmir'in kardeşlik ilişkisi sadece yaraların sarılmasına dair birkaç hafta, birkaç ay sürecek bir ilişki olarak görmüyoruz. Osmaniye'nin tekrar ayağa kalkması mümkün olana kadar, üretim tekrar başlayana kadar, insanları tekrar yuvalarına sokacak evlerini yapana kadar kısacası Osmaniye'nin yüzü gülene kadar yanınızda olmaya devam edeceğiz. Dört buçuk milyonluk İzmir'in, bütün sevgisini sizlere olan saygısını, sizlere olan muhabbetini iletmek bana nasip oldu. Ben de kalbimin olanca sıcaklıkta hepinizi saygıyla selamlıyor inşallah bu acıları bir daha yaşanmaması dileğiyle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Sağ olun."

ANKA Haber Ajansı