SEYHANLI VOLEYBOLCULAR MÜZEYE 6 KUPA DAHA GÖTÜRDÜ

SEYHANLI VOLEYBOLCULAR MÜZEYE 6 KUPA DAHA GÖTÜRDÜ
Seyhan Belediyespor Kulübü, voleybol branşında 2022-2023 sezonunda beş kategoride birincilik, bir kategoride ise ikincilik elde ederek altı kupayı daha müzesine götürdü.

Seyhan Belediyespor Kulübü, voleybol branşında 2022-2023 sezonunda beş kategoride birincilik, bir kategoride ise ikincilik elde ederek 6 kupayı daha müzesine götürdü.

Seyhan Belediyespor Kulübü, bu sezon voleybol branşında farklı kategorilerde 6 kupanın sahibi oldu. Menderes Spor Salonu’nda düzenlenen kupa ve madalya törenine katılarak kategorilerinde birinci olan ve derece yapan kulüplerin yönetim, teknik heyet ve sporcu kadrosunu kutlayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Adana’mız geçmişte voleybol branşında çok iyi konumda yer alıp önemli sporcuları Türk sporuna kazandırmıştı. Eski günlerin yeniden yaşanması adına imkanlar dahilinde desteğimizi esirgemiyoruz. Seyhan Belediyespor Kulübü’müzün aldığıödüllerle gururlandık. Tüm antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

ANKA Haber Ajansı