LÜLEBURGAZ'DA 100. YILA ÖZEL KONSER

LÜLEBURGAZ'DA 100. YILA ÖZEL KONSER
Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk ve Gençlik Korosu, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Balkan Senfoni Orkestrası ile birlikte 17 Nisan saat 21.00’de Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde sahne alacak. Ücretsiz etkinliğe sanatseverler, 'https://etkinlik.luleburgaz.bel.tr' adresi üzerinden alacakları biletle katılabilecek.

Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk ve Gençlik Korosu, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Balkan Senfoni Orkestrası ile birlikte 17 Nisan saat 21.00’de Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde sahne alacak. Ücretsiz etkinliğe sanatseverler, "https://etkinlik.luleburgaz.bel.tr" adresi üzerinden alacakları biletle katılabilecek.

Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi özel bir konsere ev sahipliği yapacak. Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Balkan Senfoni Orkestrası Prof. Ahmet Hamdi Zafer’in şefliğinde Lüleburgaz Belediyesi’ni ulusal ve uluslararası alanda başarıyla temsil eden Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk ve Gençlik Korosu Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel 100 korist ile birlikte sahne alacak. LYSA Cahit Irgat Salonu’nda 17 Nisan saat 21.00’de düzenlenecek konsere katılım ücretsiz olacak.

ÜCRETSİZ BİLETLER ÇEVRİMİÇİ ALINABİLECEK

Öte yandan, konsere katılmak isteyen vatandaşlar biletlerini, "https://etkinlik.luleburgaz.bel.tr' adresi üzerinden alabilecek. Vatandaşlar sadece söz konusu konser için değil, belediyenin düzenleyeceği hemen hemen bütün etkinliklere ait biletleri bu adres üzerinden çevrimiçi olarak alabilecek.

ANKA Haber Ajansı