Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, Ziyaretlerine Balı Mahallesi’yle Devam Etti

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, Ziyaretlerine Balı Mahallesi’yle Devam Etti
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mahalle gezilerine Balı Mahallesi ile devam etti. Balı Mahallesi’nin revizyondan kaynaklı sorunları başta olmak üzere Ereğli’de bugüne kadar tüm sorunların çözümü için mücadele ettiğini belirten Başkan Posbıyık, “İnsanların omuzlarında evlerine su taşıdığı günlerden bugünlere nasıl getirdiysem hiç merak etmeyin Posbıyık varsa, çözüm var. Yine ben yaparım, yine ben çözerim” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mahalle gezilerine Balı Mahallesi ile devam etti. Balı Mahallesi’nin revizyondan kaynaklı sorunları başta olmak üzere Ereğli’de bugüne kadar tüm sorunların çözümü için mücadele ettiğini belirten Başkan Posbıyık, “İnsanların omuzlarında evlerine su taşıdığı günlerden bugünlere nasıl getirdiysem hiç merak etmeyin. Posbıyık varsa, çözüm var. Yine ben yaparım, yine ben çözerim” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP’nin Adayı Posbıyık, esnaf gezilerinin yanı sıra mahalle geezilerini de sürdürüyor. Son olarak Balı Mahallesi’ne giden Başkan Posbıyık, Muhtar Hüseyin Yılmaz tarafından karşılandı. Başkan Posbıyık, soğuk havaya rağmen kendisini dinlemeye gelen çok sayıdaki mahalle sakinine teşekkür etti. Bugüne kadar yaptığı hizmetleri paylaşan Posbıyık, çözülmesi gereken sorunları da çok iyi bildiğini ve onları yine kendisinin çözeceğini söyledi.

Başkan Posbıyık, şöyle konuştu:

“Kdz. Ereğli’yi, insanların omuzlarında evlerine su taşıdığı günlerden bugünlere nasıl getirdiysem hiç merak etmeyin. Posbıyık varsa, çözüm var. Yine ben yaparım, yine ben çözerim. Bana mecliste bu son dönemimde 4’te 3’lük çoğunluğu verirseniz Kdz. Ereğli’yi Subaşı’na kadar büyüteceğim, yeni fabrika sahaları açacağım, istihdam artacak.”

Posbıyık, mahalle sakinlerinden ziraat mühendisi Sertaç Yılmaz ile Ata Tohumu Projesi’nde başarılıçalışmalar yaptıklarını belirterek, tarım alanında Ereğli halkını desteklemeyi sürdüreceklerini belirtti.



ANKA Haber Ajansı