'İYİLEŞTİRME, DAYANIKLILIK VE GÜÇLENME' ETKİNLİĞİNE HATAY’DA YOĞUN İLGİ

'İYİLEŞTİRME, DAYANIKLILIK VE GÜÇLENME' ETKİNLİĞİNE HATAY’DA YOĞUN İLGİ
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ve Hatay Deprem Komisyonu'nun organizasyonu ile Yaşama Sanatı Türkiye ve Uluslararasıİnsani Değerler Derneği'nin travmadan arındırma programı olan 'İyileşme Dayanıklılık ve Güçlenme' etkinliği düzenlendi. Kentin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen etkinliklerde, farklı yaş gruplarındaki katılımcılara, sinir sistemini yatıştırıcı, etkin ve kolayca uygulanan nefes çalışmaları ve rahatlama egzersizleri öğretildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ve Hatay Deprem Komisyonu'nun organizasyonu ile Yaşama Sanatı Türkiye ve Uluslararasıİnsani Değerler Derneği'nin travmadan arındırma programı olan "İyileşme Dayanıklılık ve Güçlenme" etkinliği düzenlendi. Kentin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen etkinliklerde, farklı yaş gruplarındaki katılımcılara, sinir sistemini yatıştırıcı, etkin ve kolayca uygulanan nefes çalışmaları ve rahatlama egzersizleri öğretildi.

Depremden etkilenen çocukların ve yetişkinlerin travma karşısında dayanıklılıklarını arttırmak ve enerji seviyelerini yükselterek güçlenmelerini sağlamak amacıyla HBB ile ortaklaşa düzenlenen etkinliklerde, katılımcıların yaşam boyu kendi başlarına uygulayabilecekleri egzersiz ve nefes teknikleri uygulamalı olarak anlatıldı.

"Hayatta değiştiremeyeceğimiz koşullar olsa da enerjimiz yüksek olursa basa çıkma gücümüz de artacaktır" diyen Yaşama Sanatı Türkiye ve Uluslararasıİnsani Değerler Derneği eğitmenleri, bu eğitimleri depremden etkilenen tüm şehirlerde tüm depremzedelerle uygulamayı sürdüreceklerini açıkladı.

ANKA Haber Ajansı