FESTİVAL EKİBİNDEN ÇANAKKALE BELEDİYESİ’NE ZİYARET

FESTİVAL EKİBİNDEN ÇANAKKALE BELEDİYESİ’NE ZİYARET
Çanakkale Folklor Araştırma Derneği Gençlik ve Spor Kulübü (ÇAFAD) tarafından düzenlenen ‘12. Uluslararası Troya Çocuk Halk Dansları ve Müzik Festivali’nin ekibi, Çanakkale Belediyesi’ni ziyaret etti.

Çanakkale Folklor Araştırma Derneği Gençlik ve Spor Kulübü (ÇAFAD) tarafından düzenlenen ‘12. Uluslararası Troya Çocuk Halk Dansları ve Müzik Festivali'nin ekibi, Çanakkale Belediyesi’ni ziyaret etti.

Heyeti, Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi Meclis Salonu'nda Belediye Başkanvekili Süleyman Canpolat karşıladı. Canpolat, çeşitli ülkelerden gelen katılımcıları kentte ve Çanakkale Belediyesi’nde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. Canpolat, festivale ilişkin ekipten bilgi alırken, ÇAFAD Başkanı Selim Yazan da konukseverlikten dolayıÇanakkale Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Başkanvekili Canpolat, konuşmaların ardından festivalde yer alan Ukrayna, Karadağ, Romanya, Makedonya ve Bulgaristan ile Çanakkale ekiplerine hediye takdim etti. Festival ekibinin ziyareti kortej yürüyüşü ile son buldu.

ANKA Haber Ajansı