Chp Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, Mevcut Başkan Mehmet Oktay'ı Ziyaret Etti

Chp Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, Mevcut Başkan Mehmet Oktay'ı Ziyaret Etti
CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı makamında ziyaret etti.

CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, CHP İlçe BaşkanıÖmer Bozdemir ve parti yöneticileriyle birlikte Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı makamında ziyaret etti.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette seçim gündemi ve belediye çalışmaları konuşuldu. Başkan Oktay, 5 yıllık görev süresinde yapılan çalışmaları ve pandemiden yangın felaketlerine, selden ekonomik krize kadar birçok alanda yaşanan sıkıntıları anlatarak bilgilendirmelerde bulundu. Oktay, “Cumhuriyet'in kalesi Marmaris'te hizmet bayrağını devredeceğimize inandığımız Sayın Acar Ünlü'ye ve değerli partililerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor; seçim sürecinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Marmaris Belediye Başkanı'na yaptığıçalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten Ünlü ise “Başkanımız Mehmet Oktay’a nazik ev sahipliği için teşekkürlerimi sunuyorum. Belediye ekipleriyle birlikte 5 yılda birçok zorluğa göğüs geren Mehmet Başkanımıza yaptığı hizmetler için ilçe sakinlerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. CHP olarak hizmet bayrağını kendisinden devralarak daha yukarılara taşıyacağız” dedi.

ANKA Haber Ajansı