CHP KIRŞEHİR CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI

CHP KIRŞEHİR CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI
CHP Kırşehir Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, bugün Cacabey Meydanı’nda düzenlenen törenle açıldı.

CHP Kırşehir Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, bugün Cacabey Meydanı’nda düzenlenen törenle açıldı.

Kırşehir Cacabey Meydanı’nda bulunan Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili adayları, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Millet İttifakıİl Başkanları katıldı.

Açılış programında söz alan Başkan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

“Bugün buradaki manzaraya baktığımızda Kırşehir değişime hazır. 21 yıldır algıyla ülkeyi nereye getirdiğini hepimiz biliyoruz. Sadece iktidarını korumak içim olmadık oyunlarını, olmadık yasalarını, olmadık seçim oyunlarını en son bu 50 artı 1’e getirdiler ve kendi kendilerinin ayağına ip bağlamış oldular. Türkiye’nin geldiği noktaya baktığımızda algıyla duvara tosladıülke. Tarımda, sağlıkta, ekonomide üretmeyen bir ülke batmaya mahkumdur. Bağımsızlığını da kaybetmeye mahkumdur, bu seçim o kadar önemli ki eğer bu seçimi kaybedersek bir daha ülkede seçimin olacağına kimse inanmıyor. Bunun için sandıklara çok iyi sahip çıkmamız gerekiyor. Biz hep birlikte bu ülkeyi düzlüğe çıkaracağız.

Bu ülke nasıl ayağa kalacak diyorlar. İşte Kırşehir Belediyesi’nde kişi başı bunca borç vardı. Dördüncü yılında bu sıfırlandı. Bu zamanda kendi kaynaklarıyla Kırşehir’e hizmet veren bir belediye oldu. Demek ki çaldırmazsan, müsrifliğin önünü kesersen her şey oluyor. Bu ülkenin kaynaklarıçok, bu ülkede insan kaynağı da var, gelir kaynağı da var. Yeter ki liyakatli bir sistem kurulup ülkeyi tekrar ayağa kaldırmak gerekir. Gecen Maliye Bakanı bir şey dedi, ‘Koyun eti yiyin’ dedi. Bu ülkeyi bu kafa yönetiyorsa depremde bir çadırı kuramayan bir devlet sistemi yaratıldıysa gerçekten ülke çok vahim noktadadır. Millet İttifakı’nın bütün bileşenleriyle Kırşehir Belediyesi gibi bu ülkeyi liyakatli bir şekilde düzlüğe çıkaracağız.

Bugün burada bulunan iki milletvekili adayımız da birbirinden değerli ve her iki adayımızı da sizlerin destekleriyle Kırşehir’in sorunlarına Ankara’dan da çözüm üretmek ve destek sunmaları için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndereceğiz. Hep birlikte bu ülkeyi karanlıktan kurtaracağız. Unutulmasın ki verilen mücadele AKP’li kadınlar ve onların gelecekleri için de verilen mücadeledir. Bu mücadele Tüm Türkiye’yi aydınlık günlere kavuşturma mücadelesidir. Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin hayırlı olmasını diliyor, ‘Sana söz Kırşehir, sana söz Türkiye’ diyerek, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

ANKA Haber Ajansı