ÇERKEZKÖY’DE ‘KOMŞU PAKET’LER İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRILIYOR

ÇERKEZKÖY’DE ‘KOMŞU PAKET’LER İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRILIYOR
Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl da Ramazan ayında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi yurttaşlara ‘komşu paket’ler dağıtılıyor.

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl da Ramazan ayında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi yurttaşlara ‘komşu paket’ler dağıtılıyor.

Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan erzak paketleri, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlileri tarafından tespit edilen ailelerin evlerine teslim ediliyor. ‘Komşu Paket’ kampanyasının başladığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kampanyaya ilişkin şunları kaydetti:

“Son yıllarda enflasyon ve hayat pahalılığı nedeni ile dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz zor günler geçiriyor. Bu süreçte işsiz kalan, ekonomik sıkıntıçeken, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlarımıza, hayırsever vatandaşlarımızın yardım elinin uzanabilmesi amacı ile Çerkezköy Belediyesi olarak Komşu Paket uygulamasını bu yıl yeniden başlattık. Hayırsever vatandaşlarımız komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini tıklayarak, ihtiyaç sahibi komşularımız için anlaşmalı olduğumuz yerel market zincirlerinden, içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu 400 TL değerindeki Komşu Paketi satın alabilirler.

‘Komşu Paketi’ satın almak için anlaşmalı olduğumuz yerel market zincirlerinin banka hesaplarına IBAN numarasıüzerinden Komşu Paket bağış tutarını yatırabilir. Ardından anlaşmalı olduğumuz marketin hesabına yatan tutarı gösterir banka dekontunu sisteme yükleyerek, Komşu Paket Bağış Formu’nu doldurabilirler. Sizlerin yerel market zincirlerinden satın almış olduğu erzak paketleri, gün sonunda Belediye’miz personelleri tarafından teslim alınıp, Belediye’mize başvuran ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırılıyor. Son olarak da Komşu Paket desteğinizin ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştığı bilgisi hayırsever vatandaşlarımıza iletiliyor.”

ANKA Haber Ajansı