BUCA BELEDİYESİ TÜRKAN SAYLAN ÇAĞDAŞ YAŞAM MERKEZİ, 1 YILDA 2 BİN 500 İLÇELİYE ULAŞTI

BUCA BELEDİYESİ TÜRKAN SAYLAN ÇAĞDAŞ YAŞAM MERKEZİ, 1 YILDA 2 BİN 500 İLÇELİYE ULAŞTI
Bucalıların sosyal ve ekonomik hayata katılımlarını artırmak için projeler üreten Buca Belediyesi’nin Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde, Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan kurslara bir yılda 2 bin 500 kişi katıldı. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Hemşehrilerimiz için açtığımız hobi ve meslek kurslarımız aralıksız olarak sürecek” dedi.

Buca Belediyesi’nin Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan kurslara bir yılda 2 bin 500 kişi katıldı. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Hemşehrilerimiz için açtığımız hobi ve meslek kurslarımız aralıksız olarak sürecek” dedi.

Bucalıların sosyal ve ekonomik hayata katılımlarını artırmak için projeler üreten Buca Belediyesi'nin Halk Eğitim Merkezi ortaklığında Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde açtığı aşçılık, el sanatları, pilates, zumba, amigurumi bebek yapımı, takı tasarımı, diksiyon ve pastacılık kursları yurttaşlardan ilgi görüyor. Başkan Kılıç, kurslara gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Hemşehrilerimizin hem ekonomik hayata hem de sosyal hayata daha fazla katılım sağlamalarınıçok önemsiyoruz. Bu amaçla hizmet veren kurslarımız aralıksız olarak devam edecek” diye konuştu.

Kurslara katılan yurttaşlar ise merkeze ilişkin düşüncelerini, şu sözlerle paylaştı:

-Raziye Demirel:“Kursların ücretsiz olması bizim için büyük avantaj. Binamız çok güzel. Kurumumuz çok fonksiyonel. Ulaşımıçok rahat. Yeni bir çevre ediniyoruz. Aile bütçemize katkı sağlıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

-Nurgül Nar:“Burada amigurumi bebek yapımı eğitimi alıyoruz. Yaptığımız bebekler dışarıda çok beğeniliyor. Sipariş veriliyor. Ev ekonomimize de katkımız oluyor. Kursların ücretsiz olması bizim için gerçekten çok iyi.”

ANKA Haber Ajansı