Ünlü oyuncu Ali Erkazan, Seda Sayan’a küfretti! Hayranları şaşkına döndü

Ünlü oyuncu Ali Erkazan, Seda Sayan’a küfretti! Hayranları şaşkına döndü
En Son Babalar Duyar ve Sıdıka gibi reyting rekorları kıran dizilerle tanınan ünlü oyuncu Ali Erkazan hayranlarını şaşkına çevirdi. Erkazan, Instagram'a kayınvalidesi ile karşılıklı göbek attığı bir video paylaşan Seda Sayan'a herkesin önünde küfür etti. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan bu olay herkesi dumura uğrattı.

Özel hayatı ve yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen Seda Sayan, geçtiğimiz aylarda kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturdu. 7. kez evlenen Sayan, sosyal medya hesabından sık sık kayınvalidesi ve kayınpederiyle paylaşım yapınca oyuncu Ali Erkazan'dan çok konuşulacak bir yorum yaptı.

KAYINVALİDESİYLE KARŞILIKLI GÖBEK ATTI

Seda Sayan, eşinin konserinde 'Hicom' diye hitap ettiği kayınvalidesi Hicran Ökten ile karşılıklı göbek attı. O anları Instagram hesabından paylaşan Sayan, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

ALİ ERKAZAN, SEDA SAYAN'A KÜFRETTİ

Instagram'da Seda Sayan'ın kayınvalidesiyle dans ettiği videoya denk gelen Ali Erkazan, sinirlerine hakim olamayarak küfretti. Sayan'ın aşk hayatıyla gündemden düşmemesine sinirlenen Erkazan, "Ya bir si.... git hayatımızdan" yorumunu yaptı. Tepkisiyle ağızları açık bırakan oyuncu için "Yakışmadı" yorumu yapıldı.

oyuncu-ali-erkazan-kayinvalidesiyle-dans-eden-15145800-1178-m.jpeg

Yönetici